Anglo Parts BV uit Veenendaal heeft per 29 april 2016 de activiteiten van Kolvenbach Jaguar Parts overgenomen. Kolvenbach Jaguar Parts heeft 40 jaar ervaring in het leveren van onderdelen voor Jaguar en Daimler en beschikt over een unieke voorraad van 2.000m2 met zo’n 20.000 verschillende autoonderdelen voor automobielen vanaf de jaren 30 tot en met de jaren 90.

Ben Kolvenbach blijft nog minimaal 3 jaar verbonden aan het bedrijf waarbij de unieke kennis en ervaring van Ben Kolvenbach overgedragen kan worden op de andere medewerkers.

Al 35 jaar is Anglo Parts gespecialiseerd in kwaliteitsonderdelen voor Engelse klassieke auto’s en toebehoren voor oldtimers. Anglo Parts beschikt over zo’n 80.000 referenties waarvan 40.000 direct leverbaar uit voorraad voor de merken MG, Triumph, Austin Healey, Mini, Jaguar, Landrover & Morris Minor. Anglo Parts is actief in 12 Europese landen met eigen vestigingen en distributeurs.

Anglo Parts BV is sinds 1990 in Nederland vanuit Veenendaal actief en is een dochteronderneming van Anglo Parts NV met hoofdkantoor in Mechelen, België.

Anglo Parts BV zal vanaf 2 mei vanuit de vestiging van Kolvenbach Jaguar Parts in Boven-Leeuwen opereren. De vestiging in Veenendaal wordt gesloten. Het personeel verhuist mee naar Boven-Leeuwen.

Het garagebedrijf van Kolvenbach blijft zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van de transactie.

Quote Marc van de Vijver van Anglo Parts: "Door de overname van de activiteiten van Kolvenbach Jaguar parts en het behouden van Ben Kolvenbach’s kennis en ervaring zijn wij in staat om de eigenaren en restaurateurs van Jaguars en Daimlers zowel in Nederland als internationaal nog beter te bedienen.”

Anglo Parts BV Nieuw adres vanaf 2 mei 2016:
Tesstraat 21 • 6657 CM Boven-Leeuwen
Tel. +31 318 551334
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klassieke auto’s sieren het nieuwe postzegelvel Klassiekers uit het Louwman Museum. De tien postzegels tonen elk een afbeelding van een historische auto uit de collectie van het museum

Cornelie Petter Godin de Beaufort, zus van Carel Godin de Beaufort die verongelukte tijdens één van de laatste gentlemenraces, nam het eerste postzegelvel in ontvangst. Dat gebeurde uit handen van Barry Husman, directeur Consument & Kleinzakelijk van PostNL, in aanwezigheid van de directeur van het Louwman Museum, Ronald Kooyman. Eén van de postzegels toont het type Porsche waarin haar broer reed. Het postzegelvel is ontworpen door grafisch ontwerper Hans Bastiaan Busking, die eerder al de catalogus van het museum ontwierp.

Voor meer info klik op de onderstaande link.
www.louwmanmuseum.nl